Άγγελος Στάθης: Ένας νέος, δυναμικός άνθρωπος, υποψήφιος με τον Γιώργο Γιαννακόπουλο

Ο Άγγελος Στάθης , ένας νέος και δυναμικός άνθρωπος, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων με τον συνδυασμό “Βήμα μπροστά” του Γιώργου Γιαννακόπουλου

Δείτε το βιογραφικό του

Είμαι ο Στάθης Άγγελος. Είμαι 35 ετών,

✅Γεννήθηκα , μεγάλωσα και κατοικώ στις Θεσπιές- Ερημόκαστρο Βοιωτίας, έναν τόπο που είναι στην καρδιά μου με παιδικές αναμνήσεις και νεανικά όνειρα.

✅Στα σχολεία του χωριού(Δημοτικό, Γυμνάσιο , Λύκειο) εφοδιάστηκα με τις απαραίτητες γνώσεις μα πάνω απ’ ολα διδάχτηκα τον σεβασμό και το ήθος, αξίες βέβαια που εκτός από τους δασκάλους και τους συμμαθητές μου έμαθε πρωτίστως η οικογένεια μου.

✅Είμαι πτυχιούχος Τεχνικός εφαρμογών Πληροφορικής από ιεκ , πριν λίγους μήνες τελείωσα τη σχολή φυλάκων Αρχαιολογικών Μουσείων και χώρων, έχω κάνει σεμινάριο αγωγής Υγείας στο Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας και εργάζομαι ως υπάλληλος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Βοιωτίας.

✅Από παιδί αγαπώ τον αθλητισμό ξεκινώντας ως ποδοσφαιριστής του Θεσπιακού και στην πορεία αγωνίστηκα και για άλλες μεγάλες ομάδες όπως τα Λεύκτρα , ο Υψηλάντης , ο Ελλοπιακός και το Λεοντάρι. Η ενασχόληση με τον αθλητισμό μου έδωσε απλόχερα ανθρώπους -φίλους -δασκάλους αληθινούς , ενώ με δίδαξε να αγωνίζομαι με σθένος και αξιοπρέπεια για το κοινό καλό της ομάδας.

✅Η ενασχόληση μου με συλλόγους όμως δεν ήταν απλώς μόνο ως αθλητής αλλά ταυτόχρονα και σε διοικητικό επίπεδο όταν χρειάστηκε για την επιβίωση τους. Το τελευταίο διάστημα βρίσκομαι ως αναπληρωματικό μέλος στην διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου «Δημόφιλος» ,ενός συλλόγου που ιδρύθηκε από μια ομάδα ικανών ανθρώπων, τον οποίο συνεχίζουν να διοικούν εξίσου ικανοί άνθρωποι που δείχνουν τον δρόμο για το πως πρέπει να λειτουργεί μια κοινωνία μέσα από δράσεις κοινωνικές και πολιτιστικές. Αυτό που σίγουρα αποκόμισα είναι ότι οι σύλλογοι χρειάζονται ενεργή υποστήριξη με υλικοτεχνική αλλά και οικονομική βοήθεια ώστε να συνεχίσουν να λειτουργούν αδιάκοπα. Μεταξύ άλλων έχω δημιουργήσει και μια σελίδα που ονομάζεται ‘700 Θεσπιεις’ όπου αναδεικνύονται κάποια σημαντικά ιστορικά γεγονότα. Εμπιστεύομαι τη νέα γενιά, και αν κρίνω από τις τελευταίες δράσεις του Δήμου μας και την συμμετοχή τους μπορώ να πώ ότι οδεύουμε στο σωστό δρόμο.

✅Ασχολούμαι με το χωριό από παρά πολύ μικρός συμμετέχοντας σε ότι έθιμο και σε ότι δράση ή εκδήλωση γινόταν και τα τελευταία χρόνια το ίδιο έκανα και με όλα τα χωριά του Δήμου μας γενικότερα. Θέλω να βλέπω τον τόπο και τους ανθρώπους του να προοδεύουν και θα κάνω τα πάντα γι’ αυτό.

✅Πιστεύω στην αξία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με συνεργασία , ωφέλιμο διάλογο και συλλογικές αποφάσεις πάντα με γνώμονα το καλό των Δημοτών αλλά με τους Δημότες ενεργούς και συμπαραστάτες,

✅σε αυτό τον Δήμο πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ένα πράγμα.. είμαστε ένας μικρός Δήμος που δεν περισσεύει κανείς, κάθε χρόνο μικραίνει και πρέπει να το προσέξουμε ιδιαίτερα αυτό. Έχουμε όμως μια τεράστια ιστορία, έχουμε ενα υπέροχο βουνό (Ελικώνας), έχουμε την Κωπαΐδα ,βρισκόμαστε στο κέντρο της Στερεάς Ελλάδας και έχουμε ενα πολιτιστικό πλούτο που θα ζήλευαν πολλοί και μας περιμένει να το αναδείξουμε και να το εκμεταλλευτούμε ώστε να προσελκύσουμε επισκέπτες. Το οφείλουμε όλοι στις νέες γενιές ώστε να μπορέσουμε να κρατήσουμε τους ανθρώπους στο τόπο τους και να μην συνεχιστεί η ερημοποίηση της επαρχίας

. ✅Χρειάζονται μικρές πινελιές αρχικά ώστε να αλλάξουμε την όψη μας και την διάθεση μας ταυτόχρονα που θα φέρει αισιοδοξία με το βλέμμα στο μέλλον όχι για τις εντυπώσεις αλλά για την ουσία. Χρειάζεται να εστιάσουμε την προσοχή μας στη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται και που οι επιστήμονες μας ενημερώνουν καθημερινά για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα όποια προβλήματα προκύψουν , εγκαίρως και αποτελεσματικά.

✅Δεν σας υπόσχομαι τίποτα παρά μόνο ότι μαζί με εσάς θα αγωνιστώ με καθαρό λόγο , εντιμότητα και αξιοπρέπεια. Κάνω ένα βήμα μπροστά λοιπόν και ζητάω τη ψήφο σας στις εκλογές στις 8 Οκτωβρίου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος πλάι στον Υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Γιαννακοπουλο και τον συνδυασμό «Βήμα Μπροστά» για τον Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων !

Με εκτίμηση

Σχετικά